Sponsors

FFS3 - Renado 3

Zondag 8 maart.
FFS 3 - Renado 3

Na heel veel heen en weer geschuif van spelers en toestemming van het RIVM, konden wij uiteindelijk toch met 14 3/4 spelers naar FFS.  Berend (FFS) kwam net voordat wij wilden vertrekken even vragen of hij mee mocht rijden naar zijn voetbalvrienden.

Uiteraard was dat geen enkel en kon hij plaatsnemen bij Siem in de auto.

12 uur Aanvang wedstrijd. Orkaan Gerard (we zijn toch bij de G? orkaan technisch dan he) Raasde over het FFS complex. Zelfs zo hard dat de struiken en kleine boompjes allemaal weg waren gewaaid. Het was er maar een kale boel.

Ondank de windsnelheden van meer dan 200 km/u, bezorgde Fedde in de 34e minuut de bal bij MZ en deze scoorde netjes en zeer beheerst de 0-1.  Aangezien de harde woei de bal met constante regelmaat richting kleedhok blies, besloot de scheidsrechter dat het tijd was om van wat warms te gaan genieten. Kwam mooi uit, aangezien er ook al 45 minuten voorbij waren.

Met drie wijzigingen, begonnen we aan de tweede helft. Fedde was constant druk aan het uitoefenen op de verdediging van FFS en kwam hierdoor in balbezit. Hij gaf de bal direct aan Menno Z en deze plaatste de bal netjes langs de FFS doelman en tekende zo voor de 0-2.

Na een klein stuiptrekje van FFS, welke de 1-2 opleverde, schopte Rubin direct de 1-3 er in.

Nog geen vijf minuten daarna werd de op het laatste moment ingevlogen speler Ralf, op een niet al te slimme manier in het strafschopgebied neergelegd. Resultaat...... Penalty. Een penalty die Ralf er ondank de enorme tegenwind, onhoudbaar inschoot. 1-4.

Sterspeler van R3, Arjen B, werd er direct in gezet om rust voor ons te creëren en wat meer onrust in de verdediging van FFS te veroorzaken. Dat lukte gedeeltelijk. Echter ging het scoren (meneertje ik schiet er wel even drie in) niet geheel volgens plan. Nou was Arjen deze zondag niet de enige die wat steekjes liet vallen. Wij hebben een speler, die het presteert om op een halve meter afstand voor een compleet leeg doel, de bal zo te raken dat deze via de lat uiteindelijk bij de cornervlag weer neerdaalt!! Deze en overige gemiste kansen die wij de tweede helft nog hebben gehad, zal ik maar afschuiven op de orkaan die ons en het FFS complex deze zondag teisterde.
Uiteindelijk bleef het 1- 4 en gingen we met drie punten in het tassie weer huiswaarts.

P.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!