Sponsors

Langweer-Renado

Zondag 22 september.
Op het stond de streekderby tegen Langweer 2 op het menu.
Met de uitslag tegen R4 nog in het achterhoofd en de juiste mentaliteit zou het in en tegen Langweer helemaal goed moeten komen. Toch?
De vertrektijd werd door de meesten gehaald. De coach was, mede door een feestje op zaterdag, toch niet helemaal gerustgesteld over de geestelijke en lichamelijke gesteldheid van zijn spelers.
Niet geheel onterecht zeg ik!
De bloeddoorlopen ogen en alcoholische geur die er rond enkele spelers hing, zou zelfs omstanders nog bedwelmen. Goede strategie of toch niet?
Siem op de fiets en de rest verlaat met de auto richting Langweer. In Langweer, snel een bakkie, omkleden en de wei in. Als snel zag de coach tijdens de warming up, hier en daar wat kleine probleemgevalletjes. Omdat er na onze wedstrijd nog een paar bij R2 aan moesten sluiten en met wat hij net had opgemerkt, maakte hij zijn opstelling aan ons bekend. In sommige gevallen waren de bankzitters blij met wat extra rust en een enkeling ging dan ook maar even de riolering van Langweer testen. Bij terugkomst (1/2 uurtje) en enkele kilo's lichter, was er een bleek gezichtje te zien. Maar ja....wie s'nachts gaat vissen, moet over het algemeen de volgende dag de netten drogen!

Met 2-0 achter en nog best wel mogelijkheden voor de tweede helft, gingen we de rust in. Na een PepTalk en enkele wissels te hebben toegepast, liepen de R3 mannen met opgeheven hoofd het veld weer op. Vanaf de begintune van scheidsrechter Durk, probeerden we druk op de bal te zetten, maar kregen het niet voor mekaar om te scoren. Ik wilde het hier maar bij laten!
Eindstand......4-0
Proost‼

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!