Sponsors

Renado 3-Renado 4

Donderdag, 12 september 2019.

 

Hielkje, Renado's top gastvrouw, liep naar de coach van R3 met het briljante idee om zondag, 15 september 2019, R3 tegen R4 te laten oefenen. Coach van Pel vond dit een top idee en nam ogenblikkelijk contact op met Germ. Ook Germ was razend enthousiast en kwam direct met piepende bandjes naar de gezelligste clubavond van de Fryske Marren. Nu alle kopstukken bij elkaar zaten, konden alle puntjes op de i worden gezet. In no time was alles geregeld en kon er één op gedronken worden.
Zondag 15 september.
Om 11:45 uur had onze leider de deur van ons prachtige sportcomplex reeds geopend en stond de koffie voor alle spelers al lekker te pruttelen.

R4 mocht als eerste naar de bestuurskamer om hun strategie te bespreken. Toen de R4 mannen de bestuurskamer hadden verlaten, was het de beurt voor R3. Alvorens onze leider zijn strijdplan met ons deelde, zette hij eerst onze mede strijder Siem in het zonnetje, voor alles wat hij voor ons heeft gedaan. Na het strijdplan te hebben ontvangen, te zijn omgekleed en de warming up te hebben volbracht en de opstelling te heen en ontvangen, gaf Germ het fluitsignaal om de bal rond te laten gaan. Mede door onze nieuwe aanwinst, Douwe Akkerman, lieten we R4 alle hoeken van het veld zien en scoorde wij voor de rust, misschien wel te gemakkelijk, al zes keer.

De tweede helft was mede door het uitvallen van Menno Z (klein botsingkje met KJM aan het einde van de eerste helft), Tsjesse die zijn enkel verdraaide en onze nieuwe aanwinst Douwe, welke nog wat moet werken aan zijn conditie achterstand, een stuk minder. Toen in de 89e minuut R4 uit een duidelijke buitenspel situatie scoorde en de scheidsrechter en de VAR ons in de steek lieten, werd de eindstand van R3 - R4 uiteindelijk 6-1.
Volgende week gaan we het om 12:00 in en tegen en in Langweer weer opnieuw proberen.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!