Sponsors

Reando - Warga 10 maart

vv Renado 3 - Warga 3

 

Op deze prachtige met regen overgoten wedstrijddag, mocht ons 3e thuis aantreden tegen Warga. Op voorhand werd onze coach via geheime informatie op de hoogte gebracht dat het tweede van Warga vrij was en Warga 3 wel eens versterkt naar Sint Nic zou kunnen komen. Onze leider had door deze info gepaste maatregelen genomen.

 

Iets voor kwart over elf, de afgesproken tijd om aanwezig te zijn, kreeg onze leider een telefoontje van Menno Z. Hij zou later komen i.v.m. het ter wereld brengen van jonge kalveren. Nu is dit niet de eerste keer dat dit is voorgevallen en bij zowel de leider als bij enkele spelers riep dit wat vraagtekens op. Klaarblijkelijk mag Menno Z gewoon niet weg van de dames. Wij hebben het idee dat ze elke keer wachten met bevallen tot de zondag. Dan kijken ze even op hun horloge en spreken dan onderling af wie er zal gaan bevallen, zodat Menno niet of te laat naar zijn geliefde vrijetijdsbesteding kan!?

 

Door deze actie van de dames, kon de reeds gemaakte opstelling direct in de prullenbak. Gelukkig had onze leider daar min of meer al een beetje rekening mee gehouden en kon door de bovengenoemde maatregelen, al snel alles weer recht breien.

 

De opstelling stond klaar en alle derde spelers kwamen voor de wedstrijdbespreking tezamen in het derde deeltje.

 

Bij binnenkomst in het derde deeltje, bleek aanvoerder Arno klappen te hebben gehad, maar van wie wilde hij niet vertellen. Zwaar gehavend en met zijn neus in het verband wilde hij koste wat koste, toch zijn taak als aanvoerder van dit prachtige team uitvoeren.

 

Onder leiding van Hans Peter, die Harrie Werkman verving vanwege een blessure (beterschap van R3 Harrie), begon om twaalf uur stipt de wedstrijd. Menno Z was inmiddels ook aanwezig en zag hoe wij al snel op een 1-0 voorsprong kwamen door Bernard L.

 

De twee nul kwam op naam van Jeen. Jeen ontving de bal, net iets over de middenlijn en in de richting van het doel van Warga. Nou ja, doel van Warga? Het is natuurlijk het doel van Renado en omdat de keeper van Warga er nu even mocht plaatsnemen, mochten ze er 45 minuten gebruik van maken………. maar we dwalen af. Jeen kreeg zoals gezegd de bal en had door dit zware en met water volgezogen veld geen zin meer om helemaal naar de goal van de tegenstander te lopen. Hij schoot uit stand op het doel, waar de keeper van Warga niet op rekende. Hij maakte dan ook geen schijn van kans en zag de bal achter hem in het doel belanden.

 

Warga probeerde voor de rust nog een doelpuntje mee te pakken, maar onze zwaargehavende aanvoerder stopte zelfs de ballen van Warga met zijn eigen ……. Wel erg pijnlijk, maar zeker zeer effectief. Je moet wat voor je team overhebben toch?

 

Met 2-0 de rust in was natuurlijk wel verwacht. Wat ook verwacht werd, was dat Warga de tweede helft druk zou gaan uitoefenen op het doel van Renado. Arjen B, één van de drie keepers die het derde rijk is, straalde een enorme rust uit en gaf duidelijk te kennen dat wij deze dag gewoon zouden gaan winnen. Stap je toch even anders het veld weer op.

 

De druk van Warga kwam inderdaad en Arjen was zelfs zo sportief, dat hij Warga één keer liet scoren. Alhoewel de druk door Warga nog meer toenam, speelden wij ze helemaal stuk. Door het goede voetbal en als team op te treden, konden Tsjesse en Fedde ook nog scoren. We zijn op zoek gegaan naar de overwinning en dan kom je hem vanzelf tegen. (J.C.) Einstand

Renado 3 - Warga 3:

4 - 1.

 

P.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!