Sponsors

Nieuws

Afscheidswedstrijd (oud) selectiespelers Nieuws

Wedstrijdsponsor 2022-2023

26 september 21:15  Graag een keer wedstrijdsponsor zijn bij een wedstrijd van Renado 1? Neem contact op met pr@renado.nl.meer »


Oefen en Bekerprogramma Renado 1

22 augustus 22:15  Zie onderstaand het oefen en bekerprogramma van Renado 1.meer »


Oefenprogramma Renado 1

9 augustus 8:45  Morgenavond start de selectie van Renado 1 met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. In de aanloop naar de 1e bekerwedstrijd op zondag 4 september zullen er een aantal oefenwedstrijden worden gespeeld.meer »


vv Renado organiseert sponsoravond

10 mei 17:00  vv Renado organiseert op vrijdag 20 mei een avond voor sponsoren en potentiele sponsoren. De middag/ avond zal starten met een BBQ. Hierna zullen de sponsorplannen en mogelijkheden voor het seizoen 2022/2023 worden gepresenteerd. De avond wordt afgesloten met een gastspreker. Opgeven voor deze avond kan door te mailen naar pr@renado.nl.meer »


Renado gaat op trainingskamp naar Zuid Spanje

19 april 21:00  Voetbalvereniging Renado uit Sint Nicolaasga gaat volgende winter in januari 2023 met de eerste elftal selecties van zowel de mannen als de vrouwen op trainingskamp naar Torremolinos in Spanje. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van zowel hoofdtrainer Johan van Slooten alsmede de technische staf en de spelersgroep in vervulling. Na de contractverlenging met hoofdtrainer van Slooten enige tijd geleden werd afgesproken de daad bij het woord te voegen en het idee concreet te maken.meer »


Update gezamenlijk sportpark

22 februari 21:00  Update gezamenlijk sportpark.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!