Sponsors

Nieuws

Corona update vv Renado

18 november 19:30  Door de oplopende coronacijfers heeft de overheid de regels vorige week aangescherpt. Gelukkig is sporten nog wel mogelijk maar zullen we ons aan een aantal regels moeten houden. Onderstaand in het kort wat dit betekent voor het sporten bij vv Renado en de openingstijden van de kantine.meer »


Update ontwikkelingen nieuw sportpark

21 oktober 19:15  Inleiding Na de vorige update, eind augustus 2021 openbaar gemaakt, hebben de besturen van VVI en Renado diverse malen gesproken met vertegenwoordigers van gemeente De Fryske Marren en met door hen ingeschakelde deskundigen. Dat heeft geleid tot een eerste, voorlopige, inpassingsschets. Afgesproken is om deze schets openbaar te maken, niet alleen aan de raad, maar ook aan belanghebbenden en belangstellenden. Wij menen er goed aan te doen een ieder via deze memo te informeren over de status van de inpassingsschets en de actuele stand van zaken in het proces om tot een nieuwe sportaccommodatie voor de beide voetbalverenigingen te komen. meer »


Voorbereiding seizoen 2021-2022

20 augustus 12:00  De voorbereiding voor het komende seizoen is al begonnen. Zie hier de geplande oefenwedstrijden;meer »


Update over het gezamenlijk sportpark

13 augustus 19:15  Nadat in januari, tijdens een bijzondere Algemene Leden Vergadering bij zowel vv Renado als VVI, met een overgrote meerderheid is besloten om de beide besturen mandaat te geven om de plannen nader uit te werken is de informatieverstrekking wat achter gebleven.meer »


vv Renado - EK-Pool

6 juni 10:45  Download de Oranje app en meld je vervolgens aan voor de vv Renado subleague door op de poster te klikken.meer »


Corona update

5 juni 11:15  Jullie zullen het vast mee gekregen hebben. De overheid is langzaam maar zeker bezig met het versoepelen van de maatregelen welke genomen zijn om de verspreiding van het Covid-19 virus tegen te gaan. We zijn nog lang niet terug naar het oude normaal, maar er mag inmiddels weer een beetje meer. Onderstaand treffen jullie een overzicht van de huidige stand van zaken. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!