Sponsors

Nieuws

vv Renado - EK-Pool

6 juni 10:45  Download de Oranje app en meld je vervolgens aan voor de vv Renado subleague door op de poster te klikken.meer »


Corona update

5 juni 11:15  Jullie zullen het vast mee gekregen hebben. De overheid is langzaam maar zeker bezig met het versoepelen van de maatregelen welke genomen zijn om de verspreiding van het Covid-19 virus tegen te gaan. We zijn nog lang niet terug naar het oude normaal, maar er mag inmiddels weer een beetje meer. Onderstaand treffen jullie een overzicht van de huidige stand van zaken. meer »


Nieuwe datum Doldwaze Avond!

15 april 19:00  LET OP, GEWIJZIGDE DATUM! Als je je al hebt opgegeven gaat je aanmelding automatisch mee naar de nieuwe datum. Aanmelden kan via onderstaande link. https://forms.gle/a9w4ZBLqBSkpFrVn6 Kun je niet op de nieuwe datum, stuur een mail naar pr@renado.nl 👇👇meer »


Renado organiseert Dol Dwaze Avond!

28 maart 12:45  Klik op de poster om je aan te melden!meer »


Seniorenvoetbal

23 februari 21:00  Beste leden, Helaas kunnen we al geruime tijd ons zo geliefde spelletje niet spelen. Gelukkig gloort er langzaam aan licht aan de horizon en zodoende zijn wij ons als bestuur aan het voorbereiden op een mogelijke hervatting. Het moge duidelijk zijn dat het uitspelen van de reguliere competities geen optie meer is en dus wordt er gekeken naar alternatieven. Wanneer en in wat voor vorm we weer los kunnen hangt nog af van de regelgeving vanuit de overheid, maar zodra er weer wat mag en kan willen we er klaar voor zijn. meer »


Uitslag verloting

15 februari 21:15  Zie onderstaand de uitslag van de verloting rondom de Snert Actie. Langs deze weg willen we alle deelnemers, sponsoren en vrijwilligers bedanken voor hun inzet!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!