Sponsors

Nieuws

Nieuwe datum Doldwaze Avond!

15 april 19:00  LET OP, GEWIJZIGDE DATUM! Als je je al hebt opgegeven gaat je aanmelding automatisch mee naar de nieuwe datum. Aanmelden kan via onderstaande link. https://forms.gle/a9w4ZBLqBSkpFrVn6 Kun je niet op de nieuwe datum, stuur een mail naar pr@renado.nl 👇👇meer »


Renado organiseert Dol Dwaze Avond!

28 maart 12:45  Klik op de poster om je aan te melden!meer »


Seniorenvoetbal

23 februari 21:00  Beste leden, Helaas kunnen we al geruime tijd ons zo geliefde spelletje niet spelen. Gelukkig gloort er langzaam aan licht aan de horizon en zodoende zijn wij ons als bestuur aan het voorbereiden op een mogelijke hervatting. Het moge duidelijk zijn dat het uitspelen van de reguliere competities geen optie meer is en dus wordt er gekeken naar alternatieven. Wanneer en in wat voor vorm we weer los kunnen hangt nog af van de regelgeving vanuit de overheid, maar zodra er weer wat mag en kan willen we er klaar voor zijn. meer »


Uitslag verloting

15 februari 21:15  Zie onderstaand de uitslag van de verloting rondom de Snert Actie. Langs deze weg willen we alle deelnemers, sponsoren en vrijwilligers bedanken voor hun inzet!meer »


Snertactie

2 februari 14:30  vv Renado organiseert in samenwerking met Jumbo Jan Altenburg en Gebroeders Steneker een snert actie. Bestel online via onderstaande link en maak kans op mooie prijzen! meer »


vv Renado en Johan van Slooten verlengen contract

18 januari 15:45  Ondanks deze bijzondere periode waarin het aantal trainingen en wedstrijden zeer beperkt is gebleven, zijn bestuur, spelers en begeleiding zeer tevreden over het functioneren van hoofdtrainer Johan van Slooten. De samenwerking met de oefenmeester is dan ook verlengd, waardoor Johan voor het vierde seizoen op rij aan vv Renado verbonden zal zijn.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!