Sponsors

Nieuws

Afscheidswedstrijd (oud) selectiespelers Nieuws

Oefenprogramma Renado 1

Gisteren, 9 augustus 8:45  Morgenavond start de selectie van Renado 1 met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. In de aanloop naar de 1e bekerwedstrijd op zondag 4 september zullen er een aantal oefenwedstrijden worden gespeeld.meer »


vv Renado organiseert sponsoravond

10 mei 17:00  vv Renado organiseert op vrijdag 20 mei een avond voor sponsoren en potentiele sponsoren. De middag/ avond zal starten met een BBQ. Hierna zullen de sponsorplannen en mogelijkheden voor het seizoen 2022/2023 worden gepresenteerd. De avond wordt afgesloten met een gastspreker. Opgeven voor deze avond kan door te mailen naar pr@renado.nl.meer »


Renado gaat op trainingskamp naar Zuid Spanje

19 april 21:00  Voetbalvereniging Renado uit Sint Nicolaasga gaat volgende winter in januari 2023 met de eerste elftal selecties van zowel de mannen als de vrouwen op trainingskamp naar Torremolinos in Spanje. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van zowel hoofdtrainer Johan van Slooten alsmede de technische staf en de spelersgroep in vervulling. Na de contractverlenging met hoofdtrainer van Slooten enige tijd geleden werd afgesproken de daad bij het woord te voegen en het idee concreet te maken.meer »


Update gezamenlijk sportpark

22 februari 21:00  Update gezamenlijk sportpark.meer »


Snert Actie!

4 februari 17:15  De snert actie is ook in 2022 terug, bestel via onderstaande link of klik op de poster. https://forms.gle/smWonjFJp3eksSrAA meer »


Contract verlenging Johan van Slooten

21 januari 8:30  Voetbalvereniging Renado heeft het aflopende contract met hoofdtrainer Johan van Slooten voor minimaal met 1 jaar verlengd tot aan juni 2023meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!