Renado gaat op trainingskamp naar Zuid Spanje - Renado

Sponsors

Renado gaat op trainingskamp naar Zuid Spanje

19 april 2022 21:00


Voetbalvereniging Renado uit Sint Nicolaasga gaat volgende winter in januari 2023 met de eerste elftal selecties van zowel de mannen als de vrouwen op trainingskamp naar Torremolinos in Spanje. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van zowel hoofdtrainer Johan van Slooten alsmede de technische staf en de spelersgroep in vervulling. Na de contractverlenging met hoofdtrainer van Slooten enige tijd geleden werd afgesproken de daad bij het woord te voegen en het idee concreet te maken.

Aan zowel beide eerste elftallen werd het voorstel voorgelegd, dit werd met groot enthousiasme ontvangen. Er is een spaarplan ontwikkeld waarbij de spelers zelf de kosten dragen en hiernaast werd de spelersgroep gevraagd in kleinere groepen initiatieven te ontwikkelen om in het benodigde zakgeld te voorzien om een aantal leuke activiteiten te kunnen doen tijdens het trainingskamp. Inmiddels zijn de eerste aardappelverkopen en “de blinde” toto’s al achter de rug en zitten er nog heel wat andere ideeën in pijplijn. De sponsorgroep en bestuur van v.v. Renado is eveneens uitgenodigd mee te gaan.

Renado heeft ervoor gekozen samen met Trainingskampen.nl dit bijzondere evenement te organiseren. Niet alleen was de aanbieding van Trainingskampen.nl commercieel gezien aantrekkelijk maar met name het meedenken en aandragen van ideeën hoe dit best te organiseren alsmede het persoonlijke contact met Jos Langeland was belangrijk in het maken van deze keuze. Bijvoorbeeld de eerlijke adviezen over wat best wel of niet te doen, het rekening houden met de kwaliteit van bijvoorbeeld de velden waarop gespeeld wordt zijn dingen die het verschil tussen top of flop maken!

Het trainingskamp staat gepland voor medio Januari 2023. v.v. Renado is actief in de 3e klasse KNVB en speelt op haar thuiswedstrijden op zondagen om 14.00 uur.
Renado_selectie_2022-2023.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!