Contract verlenging Johan van Slooten - Renado

Sponsors

Contract verlenging Johan van Slooten

21 januari 2022 8:30


Voetbalvereniging Renado heeft het aflopende contract met hoofdtrainer Johan van Slooten voor minimaal met 1 jaar verlengd tot aan juni 2023

Hiernaast hebben partijen de intentie om ook daarna nog met elkaar door te gaan middels een optie van nog een jaar daaropvolgend. Van Slooten is tot volle tevredenheid van zowel spelers, technische staf en bestuur reeds een aantal jaren werkzaam in Sint Nicolaasga. De spelersgroep heeft onlangs een drastische verjonging ondergaan en hierin ziet de trainer veel uitdaging en potentie om deze groep tot een nog hoger niveau te brengen. De visie van voetbalvereniging Renado om met eigen jeugd en spelers uit de buurt herkenbaar en attractief voetbal te spelen is een uitgangspunt waar de trainer zich prima in kan herkennen. “Ik wil de talentvolle jeugd graag zo vroeg mogelijk de kans geven om op niveau ervaring op te doen om ze daarna te laten rijpen en verder te ontwikkelen” aldus Johan van Slooten. “Ik denk dat deze groep alleen maar verder kan groeien”.

Naast de contractverlenging met de hoofdtrainer heeft Renado ook het contract met beloften trainer Gerlof Koopmans verlengd. Koopmans zal zich met name op de andere seniorenelftallen richten en actief ondersteunen naar de eerste selectie.

IMG-20220114-WA0006.jpgIMG-20220114-WA0024.jpg

Namens bestuur vv Renado ondertekent Bernard Leenstra de contractverlengingen

met beide trainers Johan van Slooten en Gerlof Koopmans

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!