Seniorenvoetbal - Renado

Sponsors

Seniorenvoetbal

23 februari 2021 21:00


Beste leden,

Helaas kunnen we al geruime tijd ons zo geliefde spelletje niet spelen. Gelukkig gloort er langzaam aan licht aan de horizon en zodoende zijn wij ons als bestuur aan het voorbereiden op een mogelijke hervatting. Het moge duidelijk zijn dat het uitspelen van de reguliere competities geen optie meer is en dus wordt er gekeken naar alternatieven. Wanneer en in wat voor vorm we weer los kunnen hangt nog af van de regelgeving vanuit de overheid, maar zodra er weer wat mag en kan willen we er klaar voor zijn.

Renado 1 zal deel gaan nemen aan een regionale competitie met zondag ploegen, mogelijk wordt deze competitie ook geschaduwd voor 2e elftallen. De keuze om deel te nemen aan deze zondag cup en niet aan de Fryske Marren Cup heeft voornamelijk te maken met het feit dat wij bij voorkeur alleen op zondag spelen. Daarnaast biedt deze competitie naar mening van de staf een betere voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Voor de overige elftallen, 7x7 teams en ons dames zaalteam zal er gekeken worden naar andere mogelijkheden. Er wordt gedacht aan het opzetten van een (of meerdere) regionale 7x7 poules.

We hopen jullie snel te kunnen berichten over een definitieve hervatting. Voor nu, blijf gezond en pas goed op jezelf en op een ander.

Met vriendelijke groet,

Bestuur vv Renado

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!