Sponsoruitje vv Renado - Renado

Sponsors

Sponsoruitje vv Renado

27 april 2023 13:45


Vv Renado heeft donderdag 20 april samen met de Platinum en Goud sponsoren en een aantal bestuursleden de paardenkoersen in Wolvega bezocht.

Het gezelschap werd om 17:30 ontvangen op Victoria Park. Onder het genot van een drankje kreeg de groep speluitleg voor aanvang van de eerste koers. De eerste koers was de “Prix Renado”. Acht 8 van de genodigden zagen van uit het op het binnenterrein mee rijdende busje Declic du Gade de koers winnen. De bloemen werden aan trainer Wester uitgereikt door Griet Jonkman van de Bios Drachten.
2316-Koers_1-057.jpg
Griet Jonkman van de Bios Drachten met de bloemen voor winnaar Wester.

Tijdens het uitgebreide dinerbuffet werd de avond gevolgd door nog eens 6 koersen. Er werd fanatiek mee gespeeld en een aantal wist met winst huiswaarts te keren. De grootste winst was natuurlijk het gezellig samenzijn en om te zien dat we over een prachtige groep sponsoren beschikken.

Kortom een zeer geslaagde avond, sponsoren en bestuursleden, dank voor deze avond! Ook benieuwd naar de sponsormogelijkheden van vv Renado? Kijk op de website of neem contact op met pr@renado.nl

2316-Koers_1-062.jpg

Sponsoren en bestuursleden na afloop van de 1e koers.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!